Noutăţi şi evenimente

Președintele A.B.A.R. a participat pe 22.04.2016 la recepția oferită de Confederația Patronatelor din R.M. cu ocazia împlinirii a 20 de ani de activitate.

Ca invitați ai acestui eveniment au fost membri C.N.P.M.,reprezentanți ai Confederației Sindicatelor din R.M., prim-ministrul Pavel FILIP, șeful delegației U.E. în R.M. dl. Pirkka TAPIOLA, reprezentantul Programului Olandez de Cooperare Patronală (DECP) Jean-Marie STANDARD , reprezentantul Organizație Internaționale a muncii (ILO) Dragan RADIC cît și alți oficiali.

 (Foto: gov.md)

La 9 aprilie 2016 ABAR a implinit 7 ani de la fondare. Tin sa aduc sincere felicitari tuturor membrilor cit si celor care pun umarul si sustin brokerajul in asigurari din R.M. si implicit ABAR! 

(Anton CABA).

Anton CABA a fost reales în calitate de Preşedinte al Asociaţiei Brokerilor de Asigurare-Reasigurare din R.M. pentru un nou mandat (a.2015-2017), la Adunarea Generală care a avut loc pe data de 18.08.2015.

B.A.R. "Invest - Broker" S.R.L. cit si B.A.R. "Partener - Broker" S.R.L. au aderat la Asociatia Brokerilor de Asigurare- Reasigurare din R.M.

Astfel asociatia numara 14 membri.

Despre Abar

ABAR a fost creata in anul 2009 este o asociaţie neguvernamentală, apolitică, necomercială, avînd drept scop formarea si susţinerea statutului profesionist al brokerilolor de asigurare și reasigurare, reprezentarea şi protecţia intereselor membrilor săi, protecţia intereselor consumatorilor serviciilor de asigurare etc.

află mai mult

Abonare Newsletter

pentru a putea primi ultimele noutati!: